Од средине априла биће пуштено у продају прво издање водича Пењање у Србији. :)
Водич је урађен у облику џепног издања на високо квалитетном папиру, на преко 270 страница.
Кроз скице, табеле и описе обухваћено је више од 700 смерова на 10 различитих пењалишта.
Потрудили смо се да пронађемо и ставимо у водич што већи број лепих фотографија, од историјских до савремених, како би поред пуно писаних података ова књига била и мала галергија пењачке активности и понос у личној библиотеци сваког ко је буде имао.
У књизи, у оквиру културног наслеђа, поред 10 кратких биографија знаменитих пењача, дотиче се кроз пар речи етика, екологија али и различите локалне знаменитости.
Информације по питању начина куповине и цене, биће накнадно постављене на:
penjanjeusrbiji.rs и facebook.com/PenjanjeUSrbiji
Тираж ће бити релативно мали, до 500 примерака. Замолио бих заинтересоване, нарочито из иностранства, који су нас већ раније контактирали по питању водича, уколико желе, јаве се ауторима путем e-поште (профил на блогу, контакти на сајту, FB) и резервишу свој примерак. Хвала унапред.
Водич је урађен у облику џепног издања на високо квалитетном папиру, на преко 270 страница.
Кроз скице, табеле и описе обухваћено је више од 700 смерова на 10 различитих пењалишта.
Потрудили смо се да пронађемо и ставимо у водич што већи број лепих фотографија, од историјских до савремених, како би поред пуно писаних података ова књига била и мала галергија пењачке активности и понос у личној библиотеци сваког ко је буде имао.
У књизи, у оквиру културног наслеђа, поред 10 кратких биографија знаменитих пењача, дотиче се кроз пар речи етика, екологија али и различите локалне знаменитости.
Информације по питању начина куповине и цене, биће накнадно постављене на:
penjanjeusrbiji.rs и facebook.com/PenjanjeUSrbiji
Тираж ће бити релативно мали, до 500 примерака. Замолио бих заинтересоване, нарочито из иностранства, који су нас већ раније контактирали по питању водича, уколико желе, јаве се ауторима путем e-поште (профил на блогу, контакти на сајту, FB) и резервишу свој примерак. Хвала унапред.
Нема коментара:
Постави коментар